ΕΤΑΙΡΕΙΑ

espa

Η εταιρεία Metal Design ιδρύθηκε το 1999, ακολουθεί την τεχνολογία και προσφέρει υπηρεσίες πολλαπλών εφαρμογών. Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας κατασκευάζει και προμηθεύει μεταλλικά γράμματα, επιγραφές, φανάρια,πυλώνες και κατασκευές για τον τομέα της διαφήμισης, της διακόσμησης, της τέχνης και όχι μόνο.
Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας CNC LASER με επιφάνεια κοπής 2000 x 3000mm - CNC ROUTER, με επιφάνεια κοπής 4000 x 2000mm, ΣΤΡΑΝΤΖΑ & ΨΑΛΙΔΙ 3 μέτρα με 120 ΤΟΝΟΥΣ σας δίνουνε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να πραγματοποιήσετε το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε!
 
Η εταιρεία ενσωμάτωσε στην παραγωγική της διαδικασία την τεχνολογία κοπής Laser με μεγάλης ισχύος μηχανή και μεγάλη επιφάνεια κοπής
 

Πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Laser:

 

Υλικά που υφίστανται κατεργασία σε μηχανή Laser:

 

Διαστάσεις κοπής:

 

Μέγιστο πάχος κοπής:

 

Περιβάλλον προγραμματισμού:

Σχεδιαστικά formats: .dwg, .dxf, .cdr, .ai, .top, .iges

Διάτρηση - Χάραξη

Σε όλα τα υλικά οι διατρήσεις γίνονται με ακρίβεια 0,1mm Χάραξη για σημάδεμα, χάραξη σε βάθος: σε πλεξιγκλάς, ξύλο και μέταλλο Κοπή και διαμόρφωση Λαμαρίνας με διάφορους τρόπους και ανάλογα με τις διαστάσεις και τη λύση που θέλουμε.
 

Διαστάσεις για στράτζα & ψαλίδι:

 

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ

Σε συνέχεια των κοπών, κυρίως των Laser, συχνά υπάρχει η ανάγκη περαιτέρω διαμορφώσεων (κάμψεων). Η προσομοίωση, εκ των προτέρων, των κάμψεων εγγυάται την χωρίς λάθος μορφοποίηση. Ο πελάτης δε χρειάζεται να υπολογίσει εκ των προτέρων τις διαστάσεις κοπής και τα πατήματα, οπότε ένα σκαρίφημα του τελικού εξαρτήματος είναι αρκετό.
 

Οι συγκολλήσεις των εξαρτημάτων μίας κατασκευής μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

   
Τα συγκολλητά σπειρώματα δίνουν λύσεις σε σύνθετα προβλήματα μονταρίσματος χωρίς να αφήνουν ίχνη στην πίσω επιφάνεια της λαμαρίνας.

Metal design © 2023 design based on team8